Начало

Начало

Left Banner

ДОСТАВКА

След като в skonto.bg постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Ще получите имейл за успешна поръчка или телефонно обаждане за уточнения.

Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерски фирми “Транспрес”ООД и "Спиди"АД. Стандартните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа в работни дни. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

Срокът на доставката е както следва: обикновена доставка в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн - за налични артикули на склад. За всички останали продукти на които пише, че са с доставка срока е 14 дни. Срокът е валиден за цялата територия на България.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма Транспрес ООД или на куриерска фирма Спиди АД в съответния град.

Цените за доставка са както следва:

- при поръчка на стойност до 149.99 лв. - 5.95 лв. за територията на цялата страна

- при поръчка на стойност от 150.00 лв. до 299.99 лв. - 3.95 лв. за територията на цялата страна

- при поръчка на стойност над 300.00 лв. - безплатна доставка за цялата страна

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма , така че получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.